17

Centra in België

10

Jarenlange ervaring

1500

ontharingen uitgevoerd / maand

95%

tevreden patiënten

Epilia

Marktleider in permanente laserontharing

De groep Epilia is de Belgische marktleider in permanente laserontharing. Epilia werd opgericht door een arts die gespecialiseerd is in esthetische geneeskunde en biedt laserontharingen aan in een veilige en comfortabele omgeving. We zijn er trots dat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, 17 centra verspreid over heel België (Brussel, Antwerpen en Wallonië) en we voeren ongeveer 1500 uitgevoerde ontharingen / maand uit. Samen willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van de voordelen van laserontharing. Onze centra zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie op het gebied van permanente ontharing. We hechten veel belang aan een goede opleiding en voortdurende bijscholing van onze teams. Onze laser assistenten zijn exclusief gespecialiseerd in laserontharing en staan dus garant voor de beste behandeling onder de beste omstandigheden.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen
×
Facebook Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 100 beoordelingen
×
js_loader
epilia-home-femme

Laserontharing

De meest geavanceerde state-of-the-art technologie

Laserbehandelingen worden momenteel door alle wetenschappelijke studies erkend als de meest doeltreffende methode voor permanente ontharing. Dankzij 20 jaar van positieve ervaringen met laserontharing groeide deze methode uit tot dé referentie-technologie voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes. Het is de meest doeltreffende, selectieve en veilige methode om een einde te maken aan ongewenste haargroei. Laserontharing was voor ons dus een logische keuze om het allerbeste resultaat te kunnen garanderen.

Epilia in België

Onze centra

Onze Epilia centra richten zich exclusief op laserbehandelingen voor permanente ontharing. We kozen bewust om ons te specialiseren in deze geavanceerde technologie om uit te groeien tot expert binnen het domein.
Onze teams hebben samen zo’n 1500 uitgevoerde ontharingen / maand op de teller staan, verdeeld over onze Epilia centra in heel België. Onze centra zijn uitgerust met de meest geavanceerde lasertechnologie. We kozen voor de Alexandrite laser van Candela. Candela is momenteel namelijk wereldleider op het gebied van esthetische lasers. We opteerden voor de Alexandrite laser omdat deze door alle wetenschappelijke studies wordt aangeduid als de meest efficiënte laser op de markt.

Permanente laserontharing

Voor vrouwen

Elke vrouw die bewust bezig is met schoonheid en welzijn komt vroeg of laat in aanraking met het grote haar-vraagstuk. Klassieke epilatie is een vervelende, vaak pijnlijke en weinig duurzame manier van ontharen. En vaak blijft al dat harde werk zonder het verwachte resultaat. Het haar groeit snel terug, u kunt last krijgen van irritaties en ingegroeide haartjes,… Gelukkig bestaat er een veel efficiëntere oplossing: permanente laserontharing. Permanente laserontharing is momenteel de enige technologie die veelvuldig werd onderzocht in wetenschappelijke studies. Elke studie erkende deze methode als de meest doeltreffende en veilige manier om komaf te maken met ongewenste haargroei.

Permanente laserontharing

Voor mannen

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van permanente ontharing! Er is duidelijk een nieuw tijdperk aangebroken waarin ook mannen hun haargroei binnen de perken willen houden. Epilia besloot in te spelen op een groeiende vraag bij mannen. Ons team van experten ontwierp specifieke procedures om ook mannen de beste resultaten te garanderen.
Weinig andere lasercentra richten zich ook op mannen. Daarom besloot Epilia om daar een prioriteit van te maken. Ons doel is om de voordelen van permanente ontharing toegankelijk te maken voor iedereen.

Nieuws

Alle info