Laserontharing

Uw specialist in permanente laserontharing

We zijn allemaal op zoek naar een manier om komaf te maken met ons haar op bepaalde delen van ons lichaam. Er zijn heel veel tijdelijke methodes, maar er is slechts één technologie die een definitieve oplossing biedt: permanente laserontharing. Permanente laserontharing is dé oplossing om ongewenste haargroei op een veilige en duurzame manier uit te roeien.

Laserontharing

De laser straalt selectief licht uit dat nauwkeurig de opperhuid kan doordringen zonder de lederhuid te beschadigen, hierdoor worden de omliggende weefsels niet aangetast.

Het laserlicht wordt dus alleen geabsorbeerd door de melanine van het haar en het haarzakje. Het zal zich omzetten in warmte om de haarwortel te verwijderen. De haarfollikel is dus volledig uitgeroeid en het haar kan nooit meer teruggroeien. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van verschillende factoren en de fysiologie van elke persoon.

Laserontharing voor iedereen

Permanente laserontharing is de oplossing voor ongewenste haargroei bij vrouwen én mannen. De Epilia lasercentra bieden laserontharing aan voor alle delen van het lichaam, voor zowel esthetische als therapeutische doeleinden (ingegroeide haren, folliculitis….).

Matte huidtypes vereisen andere voorzorgsmaatregelen en de juiste laserafstelling. Om een optimale veiligheid te garanderen, wordt uw huid tijdens het eerste consult zorgvuldig onderzocht door een van onze experts. Witte haren of donshaartjes kunnen niet verwijderd worden met de laser. Rood haar is ook moeilijker te behandelen.

Onze lasers

Uw welzijn is onze hoogste prioriteit. Daarom zijn onze centra uitgerust met de nieuwste generatie lasers. Epilia koos voor Alexandrite lasers van Candela.

Candela is al 20 jaar wereldleider op het gebied van esthetische lasers.

Het is het grootste dermatologische laserbedrijf ter wereld. Onze keuze voor Candela is een garantie voor veiligheid en stelt ons in staat om u de meest efficiënte en effectieve lasers op de markt aan te bieden. Wetenschappelijke studies tonen aan dat Candela-lasers de meest overtuigende resultaten bieden.

 

De nieuwste generatie lasers en de expertise van onze experts garanderen u een uiterst doeltreffende en veilige laserontharing.

Epilia

Uw specialist in laserontharing

De Epilia-centra bieden permanente laserontharing aan onder begeleiding van een team van specialisten.
Met 17 centra over heel België is Epilia altijd dichtbij.
Wij heten u van harte welkom in een centrum in uw buurt. Kom gerust onze laserontharing in een vriendelijke en professionele sfeer ontdekken.
 

epilia-picto-laser-gun

De nieuwste generatie

lasers

In onze centra geniet u van de voordelen van de meest efficiënte lasers op de markt en bent u zeker van een permanente ontharing in optimale veilige omstandigheden.

Ons team

Staat voor u klaar

Onze teams zijn gespecialiseerd in laserontharing en focussen zich al meer dan 10 jaar uitsluitend op permanente laserontharing.

epilia-epilation-laser_une-equipe