Combien coûte une épilation définitive ? - Epilia - 17 Centres d'Épilation Définitive au Laser en Belgique
Homepage -  Blog - 

Weet u hoeveel u uitgeeft aan uw ontharing?

Epilia

Artikel naar voren gebracht

Aaah, die heerlijke zomerdagen … Minder leuk is dat u zich om de dag moet scheren. Of is er een alternatief? Nu is een goed moment om uzelf de juiste vragen te stellen.

Hoeveel kost het?

Heeft u zich ooit afgevraagd hoeveel tijd en geld uw dagelijkse of maandelijkse ontharingsroutine eigenlijk kost?

Veel vrouwen maken zich zorgen over overtollig haar.

  • Uit een onderzoek* blijkt dat een vrouw die een scheermesje gebruikt gemiddeld zo’n 8 weken van haar leven besteedt aan ongewenst haar en ongeveer 7.200 euro spendeert.
  • Een vrouw die kiest voor tweemaandelijks harsen is zo’n 25.500 euro kwijt en 482 uur van haar leven! Dat is toch te gek voor woorden!
  • Hoe zit het met laserontharing?

We denken vaak dat laserontharing duurder is dan waxen of scheren. Maar dat is niet zo!

Op de lange termijn zal deze ontharingstechniek u tijd én geld besparen. Vrouwen die laserontharing gebruiken geven gemiddeld 3.300 euro uit tijdens hun leven. En het ultieme voordeel van deze techniek is de tijdswinst, want ze brengen in totaal slechts 16 uur van hun leven door met hun laserassistent. Vergeleken met de eerder genoemde 482 uur, is de keuze snel gemaakt …

 

En wat met mannen?

Ontharing wordt steeds populairder bij mannen die op zoek zijn naar een nieuwe look of die zich schamen over ongewenste haargroei.

Voor veel mannen is regelmatig harsen of scheren een vervelende klus. Permanente ontharingstechnieken zijn daarom ook voor mannen een interessante oplossing.

Bij Epilia behandelen we alle gebieden van het lichaam bij zowel vrouwen als mannen, behalve de wenkbrauwen.

 

Is al het haar weg na een lasersessie?

Een laserbehandeling werkt het best met haarfollikels in de groeifase. Maar slechts een klein percentage van het haar zit in die fase op het moment van uw lasersessie. Dat betekent dat er meerdere laserontharingsbehandelingen nodig zijn voordat al het haar volledig verdwenen is.

Goed om te weten: het aantal sessies verschilt sterk van persoon tot persoon, afhankelijk van ieders fysiologie. Idealiter maakt u een afspraak voor een eerste consultatie. Bij Epilia is deze eerste afspraak volledig gratis en noodzakelijk om het behandelingsprotocol goed uit te voeren.

Tijdens deze eerste consultatie geven we u alle nodige informatie voorafgaand aan de laserbehandeling en stellen we een gepersonaliseerd pakket samen op basis van de behandelde zones.

 

Ik ben geïnteresseerd

 

Heeft u nog vragen? U vindt veel antwoorden op onze website.

Epilia, uw nieuwe leven start vandaag!

 

*Bron: https://www.theboltonnews.co.uk/news/15058948.waxing-women-spend-up-to-23000-during-lifetime-managing-unwanted-hair/

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-like

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-like

0

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-eye

0