Epilia

De specialist in permanente laserontharing

De Epilia groep heeft zich gespecialiseerd in permanente laserontharing en is van plan deze voordelen met zoveel mogelijk mensen te delen.

Epilia is 10 jaar geleden opgericht door een dokter gespecialiseerd in het esthetische en gepassioneerd door de laser. Laserontharing was vroeger enkel toegankelijk voor een handvol bevoorrechte mensen.

Vandaag is Epilia aanwezig in maar liefst 10 Belgische steden, waardoor iedereen kan profiteren van verbluffende lasertechnologie aan een betaalbaar tarief.

epilation-definitive-laser-belgique-epilia

De Alexandrite laser

De referentie

Epilia onderscheidt zich door het aanbieden van permanente, quasi pijnloze en veilige ontharing. Om dit te doen, gebruiken onze beoefenaars de referentielaser voor permanente ontharing: de Alexandrite-laser, die zijn doeltreffendheid al bijna 20 jaar bewezen heeft. Professionaliteit en deskundigheid zijn de kernwoorden van de Epilia groep, die u op een vriendelijke en aangename manier begeleidt onder onberispelijke gezondheids- en veiligheidsomstandigheden.

Uw nieuwe leven start vandaag !

Een laserontharingstraject is erg eenvoudig. Tijdens uw eerste consult wordt een persoonlijk plan op uw maat opgesteld op basis van een huidanalyse. Tijdens deze eerste afspraak krijgt u alle nodige informatie over het verloop van uw laserbehandeling. Hierna kan de behandeling opgestart worden en zal u vol zelfvertrouwen kunnen genieten van een leven zonder ongewenste haargroei.