Nieuw Epilia-centrum in Antwerpen - Epilia - 15 Centres d'Épilation Définitive au Laser en Belgique
Homepage -  Blog - 

Nieuw Epilia-centrum in Antwerpen

Epilia

Artikel naar voren gebracht

Op 22/05/2019 opende in Antwerpen een gloednieuw centrum voor permanente laserontharing. Permanente laserontharing is een uiterst doeltreffende methode om definitief komaf te maken met ongewenste haartjes.

Het 11e Epilia-centrum werd geopend op het adres Pourbusstraat nr. 33. Op afspraak beantwoordt laserconsulente Kim met veel plezier al uw vragen.
Het eerste consult is volledig gratis. Tijdens deze eerste afspraak zal uw laserconsulente de te behandelende zone(s) analyseren waarna zij een persoonlijk plan voor u opstelt en tips en advies geeft voor uw eerste sessie.

Welke lasers gebruikt Epilia?
Alle Epilia-centra zijn uitgerust met Alexandrite-lasers van Candela. Candela is wereldleider in het ontwerp van lasers voor esthetische doeleinden. Het merk wordt beschouwd als de referentie op het gebied van permanente laserontharing.

We hechten veel belang aan een goede opleiding en continue bijscholing. Onze consulenten zijn exclusief gespecialiseerd in laserontharing en staan dus garant voor de beste behandeling onder optimale gezondheids- en veiligheidsomstandigheden.

Is een laserontharing mogelijk op alle delen van het lichaam?
Ja, laserontharing kan worden uitgevoerd op alle delen van het lichaam behalve op het perioculaire gebied (wenkbrauwen en de zone tussen de wenkbrauwen).
Laserontharing is ideaal voor vrouwen én mannen die bewust kiezen voor een eenvoudiger leven.

Wilt u ook definitief komaf maken met ongewenste haartjes? Dan bent u bij Epilia aan het juiste adres!

Maak uw afspraak onlineof telefonisch op het nummer 02 280 33 33.

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-like

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-like

0

ikadia-theme_actu-en-avt_icn-eye

0