Om elke besmetting voor u en onze medewerkers te vermijden, hebben we besloten om alle Epilia centra in België en Luxemburg te sluiten.
Alle afspraken die gepland zijn tot en met 4 april (minstens) worden geannuleerd.
Al onze agenda’s zijn momenteel gesloten, en dit tot dat de situatie is opgehelderd. Een afspraak inplannen is vanaf nu onmogelijk.
We zullen het laserprotocol zoveel mogelijk aanpassen bij uw volgende sessie om de impact van uw uitgestelde afspraak tot een minimum te beperken. Wees in ieder geval gerustgesteld over de reeds uitgevoerde sessies: al de tot nu toe vernielde haartjes zullen niet meer terugkomen.

In afwachting van uw volgende afspraak adviseren wij u om zo min mogelijk te scheren (idealiter helemaal niet scheren). Als het echt nodig is, kunt u het beste een trimmer voor het lichaam gebruiken.

Voor het gezicht laten we het waxen toe. Let op: u zult minstens 2 weken moeten wachten na de laatste ontharing voordat u naar uw volgende sessie bij Epilia komt.

Onze website en Facebook-pagina zullen regelmatig worden bijgewerkt om u op de hoogte te houden van de beslissingen die in de volgende weken worden genomen.
Dank u voor uw begrip.
We hopen u zo snel mogelijk weer te zien in uw Epilia centrum.
Zorg voor jezelf en je geliefden, tot ziens. 🍀
Het Epilia team