Naar aanleiding van de beslissingen die genomen zijn door de federale regering, zijn wij genoodzaakt om Epilia tijdelijk te sluiten. Dit vanaf deze zaterdag 27 maart tot en met 26 april (tenzij anders besloten door de regering).

In deze periode zullen wij u helaas niet kunnen ontvangen.

Alle, tot en met zaterdag 24 april geplande afspraken, worden geannuleerd.

 

U kunt vanaf nu uw afspraak weer maken via onze website www.epilia.be/afspraak of per telefoon via ons secretariaat 03/830 66 80.

 

Wat moet ik doen in afwachting van mijn volgende afspraak? 

We adviseren u om zo min mogelijk te scheren (idealiter helemaal niet scheren). Als het echt nodig is, kunt u het beste een trimmer (of waxen) voor het lichaam gebruiken.

Voor het gezicht laten we het waxen toe.

Let op: u zult minstens 4 weken moeten wachten na de laatste ontharing voordat u naar uw volgende sessie bij Epilia komt (2 weken voor het gezicht).

 

Wees gerust… De haren die ter hoogte van de haarwortel zijn vernietigd, komen niet terug. U zult resultaten zien zodra het behandelingsprotocol wordt hervat.

We zullen het laserprotocol zo goed mogelijk aanpassen tijdens uw volgende sessie om de impact van het uitstel te minimaliseren. Uw assistente zal er zijn om de vooruitgang te beoordelen en om al uw vragen te beantwoorden bij uw volgende sessie.

 

Dank u voor uw begrip.

We hopen u zo snel mogelijk weer te zien in uw Epilia centrum.

Zorg voor jezelf en je geliefden, tot ziens.

 

Het Epilia team