Alle Epilia-centra zijn tijdelijk gesloten in België.

 

In deze periode zullen wij u helaas niet kunnen ontvangen.

U ontvangt daarom een e-mail met de annulering van uw afspraak.

Omdat we niet weten hoe de situatie zich zal ontwikkelen, hebben we de reservering van afspraken (online en telefonisch) tot nader order opgeschort.

 

Wat moet ik doen in afwachting van mijn volgende afspraak? 

We adviseren u om zo min mogelijk te scheren (idealiter helemaal niet scheren). Als het echt nodig is, kunt u het beste een trimmer (of waxen) voor het lichaam gebruiken.

Voor het gezicht laten we het waxen toe.

Let op: u zult minstens 4 weken moeten wachten na de laatste ontharing voordat u naar uw volgende sessie bij Epilia komt (2 weken voor het gezicht).

Wees gerust… De haren die ter hoogte van de haarwortel zijn vernietigd, komen niet terug. U zult resultaten zien zodra het behandelingsprotocol wordt hervat.

We zullen het laserprotocol zo goed mogelijk aanpassen tijdens uw volgende sessie om de impact van het uitstel te minimaliseren. Uw assistente zal er zijn om de vooruitgang te beoordelen en om al uw vragen te beantwoorden bij uw volgende sessie.

 

Wanneer kan ik een afspraak maken?

Onze website en Facebook-pagina zullen regelmatig worden bijgewerkt om u op de hoogte te houden van de beslissingen die in de volgende weken worden genomen.

Zo is het mogelijk voor u om onmiddellijk een nieuwe afspraak vast te leggen indien de agenda’s terug openen.

 

Dank u voor uw begrip.

 

We hopen u zo snel mogelijk weer te zien in uw Epilia centrum.

Zorg voor jezelf en je geliefden, tot ziens.

Het Epilia team